MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: 'Mijn oogkas is gebroken'
Home / Nieuws / MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

Veteraan MMA-vechter Sergei Kharitonov was afgelopen week het slachtoffer van een wrede aanval door UFC-vechter Adam Yandiev. Kharitonov zegt dat hij flink gewond is geraakt tijdens de knokpartij.

Het gewelddadige incident tussen Kharitonov en Yandiev vond plaatsnijders het vechtsport evenement ‘Battle of Champions’ in Moskou. Een flinke geldschuld zou de inzet zijn geweest voor het handgemeen.

In een video-interview welke in het ziekenhuis werd opgenomen. Legde Sergei Kharitonov uit dat hij Yandiev al meerdere keren geld had geleend. Yandiev leende het geld om te ontsnappen aan een gewelddadige vete in Rusland. Ook gebruikte hij het geld om te gaan trainen in Thailand.

Ik zal alles onthullen

“Er komt een volledig interview, waar ik zal praten van begin tot eind over mijn relatie met dit personage”, schreef Yandaev op Instagram. Ook zegt Kharitonov dat zijn oogkas is broken als gevolg van het gevecht. Yandiev wordt er van verdacht een boksbeugel te hebben gebruikt.

Een onderzoek de Russische politie naar de zaak is nog in volle gang. De UFC heeft nog geen verklaring afgegeven over het incident waar haar vechter Yandiev een wrange hoofdrol in speelt. Zover bekend zit Yandiev nog in hechtenis.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page