MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

Veteraan MMA-vechter Sergei Kharitonov was afgelopen week het slachtoffer van een wrede aanval door UFC-vechter Adam Yandiev. Kharitonov zegt dat hij flink gewond is geraakt tijdens de knokpartij.

Het gewelddadige incident tussen Kharitonov en Yandiev vond plaatsnijders het vechtsport evenement ‘Battle of Champions’ in Moskou. Een flinke geldschuld zou de inzet zijn geweest voor het handgemeen.

In een video-interview welke in het ziekenhuis werd opgenomen. Legde Sergei Kharitonov uit dat hij Yandiev al meerdere keren geld had geleend. Yandiev leende het geld om te ontsnappen aan een gewelddadige vete in Rusland. Ook gebruikte hij het geld om te gaan trainen in Thailand.

Ik zal alles onthullen

“Er komt een volledig interview, waar ik zal praten van begin tot eind over mijn relatie met dit personage”, schreef Yandaev op Instagram. Ook zegt Kharitonov dat zijn oogkas is broken als gevolg van het gevecht. Yandiev wordt er van verdacht een boksbeugel te hebben gebruikt.

Een onderzoek de Russische politie naar de zaak is nog in volle gang. De UFC heeft nog geen verklaring afgegeven over het incident waar haar vechter Yandiev een wrange hoofdrol in speelt. Zover bekend zit Yandiev nog in hechtenis.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page