Home / Nieuws / MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

MMA-vechter spreekt over vechtpartij in hotel: ‘Mijn oogkas is gebroken’

Veteraan MMA-vechter Sergei Kharitonov was afgelopen week het slachtoffer van een wrede aanval door UFC-vechter Adam Yandiev. Kharitonov zegt dat hij flink gewond is geraakt tijdens de knokpartij.

Het gewelddadige incident tussen Kharitonov en Yandiev vond plaatsnijders het vechtsport evenement ‘Battle of Champions’ in Moskou. Een flinke geldschuld zou de inzet zijn geweest voor het handgemeen.

In een video-interview welke in het ziekenhuis werd opgenomen. Legde Sergei Kharitonov uit dat hij Yandiev al meerdere keren geld had geleend. Yandiev leende het geld om te ontsnappen aan een gewelddadige vete in Rusland. Ook gebruikte hij het geld om te gaan trainen in Thailand.

Ik zal alles onthullen

“Er komt een volledig interview, waar ik zal praten van begin tot eind over mijn relatie met dit personage”, schreef Yandaev op Instagram. Ook zegt Kharitonov dat zijn oogkas is broken als gevolg van het gevecht. Yandiev wordt er van verdacht een boksbeugel te hebben gebruikt.

Een onderzoek de Russische politie naar de zaak is nog in volle gang. De UFC heeft nog geen verklaring afgegeven over het incident waar haar vechter Yandiev een wrange hoofdrol in speelt. Zover bekend zit Yandiev nog in hechtenis.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page