MMA-vechter slaat ruziezoekers snackbar uit (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter slaat ruziezoekers snackbar uit (video)

MMA-vechter slaat ruziezoekers snackbar uit (video)

Twee ruziezoekende mannen hebben ervaren dat je beter niet tegen de verkeerde een grote mond op kunt zetten, laat staan naar uithalen.

Een ervaren MMA-vechter kan flink wat schade aanrichten als deze in het nauw komt. Zo is ook te zien in een video die werd gedeeld door de Braziliaanse Militaire Politie Commissaris Renato Taroco op woensdag.

Taroco die een aantal social media kanalen bezit doet vrijwel dagelijks verslag van misstanden in zijn district. Zo wil hij de mensen waarschuwen en op de hoogte houden wat er zoals gebeurt. In zijn recent geplaatste video zien wij drie mannen die een meningsverschil hebben.

Foute keuze

Een ervan blijkt een geoefend MMA-vechter te zijn die ineens aangevallen wordt. Een man die het in eerste instantie probeerde te sussen ging zich ineens actief bemoeien. Ook hij kreeg het zwaar te verduren en werd letterlijk de winkel uitgeblazen.

Waar het incident precies plaatsvond is niet duidelijk, wel is e les hier denk na voordat je iemand uitdaagt en aanvalt. Voor je het weet landt je op straat en moet je flink wat incasseren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws