MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar

MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar

Beeld Pixabay

“Politie moet het opnemen tegen extreem agressieve beer van een kerel, getraind vechter,” zo kopt de Havenloods op zaterdag.

De Rotterdamse krant meldt zaterdag dat de Rotterdamse politie donderdag een ‘beresterke man, en getraind MMA-vechter’ wist te overmeesteren. De politie was gealarmeerd door familieleden van de man die hem naar een inrichting vervoerd wilde hebben.

Tijdens de politie actie om de man in te rekenen ging het goed mis, de vechter wist een agent flink te pakken te nemen maar ook een politiehond moest het ontgelden.

Eerder in de problemen

“Bij zijn aanhouding werden ook nog een politiehond en een agent in elkaar geslagen. ‘Een heftig incident dat veel indruk maakte op alle betrokken hulpverleners’, schrijft de politie in het verslag, zo meld de havenloods.

De MMA-vechter blijkt een verleden te hebben waar hij al eens met de politie in aanraking kwam, zijn naam is niet bekend gemaakt. Lees meer in de Havenloods door hier te klikken.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page