MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar Nieuws
Nieuws

MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar

MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar
MMA-vechter slaat Rotterdamse politieagent en hond in elkaar

"Politie moet het opnemen tegen extreem agressieve beer van een kerel, getraind vechter," zo kopt de Havenloods op zaterdag.

De Rotterdamse krant meldt zaterdag dat de Rotterdamse politie donderdag een 'beresterke man, en getraind MMA-vechter' wist te overmeesteren. De politie was gealarmeerd door familieleden van de man die hem naar een inrichting vervoerd wilde hebben.

Tijdens de politie actie om de man in te rekenen ging het goed mis, de vechter wist een agent flink te pakken te nemen maar ook een politiehond moest het ontgelden.

Eerder in de problemen

"Bij zijn aanhouding werden ook nog een politiehond en een agent in elkaar geslagen. 'Een heftig incident dat veel indruk maakte op alle betrokken hulpverleners', schrijft de politie in het verslag, zo meld de havenloods.

De MMA-vechter blijkt een verleden te hebben waar hij al eens met de politie in aanraking kwam, zijn naam is niet bekend gemaakt. Lees meer in de Havenloods door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws