MMA-vechter ramt overvallers vrouw bruut in elkaar (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter ramt overvallers vrouw bruut in elkaar (video)

MMA-vechter ramt overvallers vrouw bruut in elkaar (video)
MMA-vechter ramt overvallers vrouw bruut in elkaar (video)

Een vrouw die aangevallen en bijna beroofd werd door twee mannen in Warschau, Polen. Kreeg hulp van een MMA-vechter en worstelkampioen.

De aanval op de vrouw vond afgelopen woensdag 16 september al plaats, echter kwam het nieuws vrijdag groots naar buiten in de Poolse pers. De Georgische Nukri Davitashvili, die in Warschau woont en traint was op weg naar huis, toen twee mannen dreigend om een vrouw heen zag staan.

Een van de mannen had een schaar in zijn handen en wilde op de vrouw insteken. Davitashvili twijfelde geen moment en dook op de mannen af en deelde rake klappen en trappen uit. Een getuige meldt: "Het leek wel een wervelwind, die gast ramde eerst en toen de andere neer, wat een brute actie. "

Gevaarlijke wapens

De politie arriveerde snel en arresteerde de daders. Het bleek dat niet alleen de schaar een van de wapens van de arrestanten waren. Een van hen had ook een keukenmes van 30 cm bij zich. De Politie was zeer blij met de actie van Davitashvili.

De politie feliciteerde de Georgiër met zijn heroïsche houding en zonder zijn tussenkomst had de gewonde er met veel ergere verwondingen uit kunnen komen of zelfs zijn leven kunnen verliezen. De daders kunnen tot 12 jaar gevangenisstraf krijgen voor diefstal met behulp van een wapen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws