🎥 MMA-vechter na afgerukte vinger: ‘Ik wil naar de UFC’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 MMA-vechter na afgerukte vinger: ‘Ik wil naar de UFC’

🎥 MMA-vechter na afgerukte vinger: ‘Ik wil naar de UFC’

Khetag Pliev verloor zijn ringvinger afgelopen week in een gevecht tijdens CFFC 94 in Philadelphia. Er was licht paniek want de vinger was compleet foetsie. Echter bleef Pliev rustig en kalm. Inmiddels zit zijn vinger er weer aan en richt hij zich op het hoogste.

Even kort wat er gebeurde, de Canadees was in gevecht met Devin Goodale. Door een bizar ongeval raakte de vinger los en scheurde compleet af. Dit was de meest gruwelijke blessure ooit in het MMA. Na lange tijd zoeken kwam de vermiste vinger boven water en in het ziekenhuis weer aangenaaid. In een interview spreekt Pliev over het bizarre voorval.

In het gips

,,Met mij gaat het beter”, zei Pliev tegen MMA Fighting. ,,Ik ging vanmorgen naar de eerste hulp na het gevecht, had een goede dokter genaamd Maggie Wilson en zij bevestigde mijn vinger terug, naaide hem terug. Het hing op de huid. Ze hebben de handschoen afgeknipt, teruggeplaatst en nu zit ik in het gips.”

De volgende stap voor Pliev is om verder onderzocht te worden en te kijken wat de volgende stappen in het herstelproces zullen zijn. Pliev is optimistisch dat hij weer in actie kan komen en is bereid alles te doen om dat te doen. Ook heeft de Canadees zijn zinnen gezet op een carrière bij de UFC.

Bekijk ook

‘Goed zo’: Vechtbaas White over KO verlies Askren

Dana White heeft zich dan eindelijk uitgesproken over het verlies van Ben Askren

Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’

Nieky Holzken zal deze week in actie te zien zijn tijdens ONE on TNT Part III

Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’

Het boksen tot schande maken moet stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page