MMA-vechter mishandeld om trainen met Russen? (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter mishandeld om trainen met Russen? (video)

MMA-vechter mishandeld om trainen met Russen? (video)

Maxim Ryndovsky, een Oekraïense MMA-vechter zou door Nationalisten gevangen genomen zijn en gemarteld. Een video van de vechter circuleert sinds gisteren op social media. Echter wordt aan de echtheid getwijfeld.

In Kiev zouden nationalisten de Oekraïense MMA-vechter Maxim Ryndovsky opgepakt hebben en gemarteld. Dit werd op gisteren bekend gemaakt op sociale netwerken. Op Facebook verscheen een bericht dat Ryndovsky werd gepakt in de Oekraïense hoofdstad.

Volgens de post is de vechter een "fan van de Russische wereld" en trainde hij in de beruchte Akhmat-club. Deze is opgezet door de Tsjetsjeense leider Kadyrov, die ook troepen naar Oekraïne heeft gezonden om aan de zijde van de Russen te vechten.

Niet echt?

Ook reisde volgens de berichten Ryndovsky naar de volksrepublieken Donetsk en Luhansk. Op dit moment heeft de mainstream pers geen officiële bevestiging dat het Ryndovsky is die in Kiev wordt vastgehouden.

De echtheid van de video wordt echter in twijfel getrokken. Op de gepubliceerde video is het onmogelijk om vast te stellen wie er precies is opgepakt, aangezien het hoofd van de man is bedekt. Er wordt wereldwijd gewaarschuwd om vooral berichten op social media niet direct te geloven, omdat deze 'fake nieuws' kunnen bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws