MMA-vechter met losse handjes wederom in de problemen Nieuws
Nieuws

MMA-vechter met losse handjes wederom in de problemen

MMA-vechter met losse handjes wederom in de problemen
MMA-vechter met losse handjes wederom in de problemen

In de bloei van zijn carrière was Jason Miller een van de beste middengewicht MMA-vechters ter wereld, echter gleed hij af. Afgelopen vrijdag kwam hij wederom in de problemen en werd gearresteerd.

Je leest het wel vaker dat voormalige vechtsport grootheden verdwalen in extreem geweld na hun carrière, de redenen zijn vaak divers. In het geval van Jason Miller gaat het om diverse delicten.

De Amerikaanse pers meldt dat Miller vrijdag compleet uit zijn plaat ging en huisvredebreuk pleegde bij een vrouw waarvan hij het huis zonder toestemming betrad en haar complete inboedel aan diggelen sloeg. Miller heeft een drankprobleem wat hem parten speelt zo melde zijn advocaat aan City News Service.

Meerdere zaken op zijn kerfstok

Miller had al een voorwaardelijke straf boven het hoofd hangen en diende een proeftijd uit voor het mishandelen van zijn partner. Zijn verdere strafblad bevat onder meer een aanval op een politieagent, verzet tegen arrestatie en vrijheidsberoving.

"Het is ongelooflijk triest om deze voortdurende golf van arrestaties te zien, maar ik heb er vertrouwen in dat hij zijn leven zal beteren." Zegt de advocaat van Miller, Cameron Talley.

Miller vocht voor het laatst in 2016 voor de Italiaanse Venator organisatie. In zijn bloei was 'Mayhem' een van de beste middengewichten ter wereld. Miller versloeg ooit Robbie Lawler, Tim Kennedy en Kazushi Sakuraba. Hij werd in 2012 door de UFC ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws