MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

Het hangt al een hele tijd in de lucht, het verlangen van Nick Newell de MMA vechter met slechts een arm, hij wil graag in de UFC vechten. Newell werd geboren met een aangeboren amputatie van zijn linkerarm, die net onder zijn elleboog eindigt. Nu lijkt het dan zover de manager van Newell, Ali Abdel Aziz is om de tafel gegaan met Dana White de grote man achter de UFC. Dit na enig aandringen en een echte promotie campagne van Newell die daar slim mee omging en sympathie won van de MMA fans die hem dan ook steunen in zijn weg naar de UFC.

Gehandicapte MMA vechter, als de UFC vrouwen accepteert waarom mij dan niet?
Youtube

17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben

“Zou niets zeggen over het ontmoeten van Dana White, maar wat ik wil zeggen is dat het helemaal klasse was. Nu echt hopen dat hij en Ali Abdelaziz  deze deal kunnen afhandelen. Ik heb de afgelopen 17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben, maar het laatste hoofdstuk is nog steeds niet geschreven.” Verlangende woorden van Newell die er aan toe is om een stap te zetten binnen de kooi van de UFC en de strijd aan te gaan.

Tot op heden nog stil

Een aantal uren zijn inmiddels verstreken waarin verwacht werd dat er nieuws aangekondigd zou worden over een contract ondertekenen van Newell met de UFC. Maar geen teken nog van groot nieuws, als Newell wel een contract tekent, zou dat wellicht kunnen betekenen dat hij wellicht op een van de aankomende UFC Fight Nights, of zelfs UFC 224 zijn debuut zou kunnen maken. Wat een mooie kans is om aan het publiek te laten zien dat hij de UFC waard is. Wij wachten af en als er meer nieuws is berichten wij daar natuurlijk over.

Bekijk ook

Badr Hari's belofte! 'Overeem overleeft 1e ronde niet'

Badr Hari’s belofte! ‘Overeem overleeft 1e ronde niet’

Nu het gevecht tussen de twee van 8 oktober dichterbij komt.

Belg Habirora slaat 2 tegenstanders knock-out! 'Niet te stoppen'

Belgisch talent slaat 2 tegenstanders knock-out! ‘9 seconden’

Tijdens de MMA Euro in Belgrado scoorde Habirora een geweldige knock-out

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Vanmorgen werd het lichaam van Errol Paris ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page