Home / Nieuws / MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

Het hangt al een hele tijd in de lucht, het verlangen van Nick Newell de MMA vechter met slechts een arm, hij wil graag in de UFC vechten. Newell werd geboren met een aangeboren amputatie van zijn linkerarm, die net onder zijn elleboog eindigt. Nu lijkt het dan zover de manager van Newell, Ali Abdel Aziz is om de tafel gegaan met Dana White de grote man achter de UFC. Dit na enig aandringen en een echte promotie campagne van Newell die daar slim mee omging en sympathie won van de MMA fans die hem dan ook steunen in zijn weg naar de UFC.

Gehandicapte MMA vechter, als de UFC vrouwen accepteert waarom mij dan niet?
Youtube

17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben

“Zou niets zeggen over het ontmoeten van Dana White, maar wat ik wil zeggen is dat het helemaal klasse was. Nu echt hopen dat hij en Ali Abdelaziz  deze deal kunnen afhandelen. Ik heb de afgelopen 17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben, maar het laatste hoofdstuk is nog steeds niet geschreven.” Verlangende woorden van Newell die er aan toe is om een stap te zetten binnen de kooi van de UFC en de strijd aan te gaan.

Tot op heden nog stil

Een aantal uren zijn inmiddels verstreken waarin verwacht werd dat er nieuws aangekondigd zou worden over een contract ondertekenen van Newell met de UFC. Maar geen teken nog van groot nieuws, als Newell wel een contract tekent, zou dat wellicht kunnen betekenen dat hij wellicht op een van de aankomende UFC Fight Nights, of zelfs UFC 224 zijn debuut zou kunnen maken. Wat een mooie kans is om aan het publiek te laten zien dat hij de UFC waard is. Wij wachten af en als er meer nieuws is berichten wij daar natuurlijk over.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page