MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract? Nieuws
Nieuws

MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

MMA vechter met één arm krijgt eindelijk UFC contract?

Youtube
Youtube

17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben

"Zou niets zeggen over het ontmoeten van Dana White, maar wat ik wil zeggen is dat het helemaal klasse was. Nu echt hopen dat hij en Ali Abdelaziz deze deal kunnen afhandelen. Ik heb de afgelopen 17 jaar zoveel opgeofferd om de vechter te worden die ik ben, maar het laatste hoofdstuk is nog steeds niet geschreven." Verlangende woorden van Newell die er aan toe is om een stap te zetten binnen de kooi van de UFC en de strijd aan te gaan.

Tot op heden nog stil

Een aantal uren zijn inmiddels verstreken waarin verwacht werd dat er nieuws aangekondigd zou worden over een contract ondertekenen van Newell met de UFC. Maar geen teken nog van groot nieuws, als Newell wel een contract tekent, zou dat wellicht kunnen betekenen dat hij wellicht op een van de aankomende UFC Fight Nights, of zelfs UFC 224 zijn debuut zou kunnen maken. Wat een mooie kans is om aan het publiek te laten zien dat hij de UFC waard is. Wij wachten af en als er meer nieuws is berichten wij daar natuurlijk over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws