Bekende MMA-vechter (40) doodgestoken! 'Alles hing er uit' Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter (40) doodgestoken! 'Alles hing er uit'

Bekende MMA-vechter (40) doodgestoken! 'Alles hing er uit'

Maiquel Falcao, voormalig UFC-vechter werd gisteravond doodgestoken op staat in Pelotas, Brazilië. De bekende maar ook beruchte MMA-vechter was zo zwaar gewond dat zijn ingewanden uit zijn buik hingen.

De Braziliaan Falcão, een professionele vechter sinds 2004, is misschien het best bekend om zijn periode in Bellatoren het winnen van het seizoen zes middengewicht toernooi. Falcão heeft ook gevochten voor de UFC, KSW, Fight Nights Global en M-1 Global (lees verder onder tweet).

In 2011 werd Falcão getroffen door een hartaanval en overleefde maar net. Ook werd de vechter ontslagen door de UFC voor een geweld delict welke terug dateerde tot 2002. Getuigen verklaren dat Falcão werd neergestoken op straat. Zijn ingewanden hingen uit zijn buik en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd maar overleed aldaar aan zijn verwondingen.

Niet te redden

In het verleden kwam de vechter een paar keer in het nieuws voor incidenten buiten de MMA-kooi. Zo raakte hij in 2013 gewond bij een massale vechtpartij bij een benzine station. Nadat Falcão een meisje had willen kussen brak er een flinke ruzie uit. De vriend van het meisje kwam verhaal halen met enkele vrienden, Falcão kwam in het ziekenhuis terecht (zie video hieronder).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws