MMA vechter Katharina Lehner start crowdfunding actie om te vechten Nieuws
Nieuws

MMA vechter Katharina Lehner start crowdfunding actie om te vechten

MMA vechter Katharina Lehner start crowdfunding actie om te vechten

Katharina Lehner een Duitse MMA vechter staat voor de grootste uitdaging van haar leven.

Als eerste Duitse vechter ooit, heeft zij de historische kans om de titel Invicta Fighting Championships bantamgewicht titel te winnen, in de grootste vrouwen MMA competitie wereldwijd. Met de Canadese Sarah Kaufman heeft "Kathi" een zeer moeilijke taak voor zich en moeilijke taken vereisen de best mogelijke voorbereiding. En er is een probleem, omdat Lehner de steun van fans, vrienden en bedrijven nodig heeft voor een optimale voorbereiding.

Kaufman behoort tot de absolute wereldtop

Het was de verrassing van het nieuwe jaar, toen werd aangekondigd dat Catherine Lehner (7-0-0) moet vechten tegen Invicta Fighting Championships voor de titel. De ongeslagen in zeven duels atleet uit Combat Club Keulen zal tegen de voormalige Strikeforce titelhouder en UFC veteraan Sarah Kaufman (19-4-0-1) op 4 mei 2018 in de kooi staan. De 32-jarige Canadese bantamgewicht wordt beschouwd als een van de beste vechters in de wereld. De atleet van wereldklasse is te vergelijken met de UFC Valentina Shevchenko of Strikeforce een Miesha Tate.

MMA vechter Katharina Lehner start crowdfunding actie om te vechten

Kaufman een harde noot om te kraken

Kaufman heeft tweemaal in haar carrière een WMMA Award voor Best Fighter gewonnen. In 24 gevechten tot nu toe heeft de atleet uit Canada negentien keer gewonnen, tien van hen door (T) KO. Kaufman is sterk en wordt beschouwd als een zeer moeilijke en onplezierige vechter vooral staand. Ze heeft "tekortkomingen" in het grond vechten waar de kansen voor Katharina Lehner zijn, maar het is niet eenvoudig om te doen om haar naar beneden te krijgen of te domineren.

Trainer Holly Holm wil Lehner helpen voorbereiden

Om te concurreren tegen een tegenstander van wereldklasse, hebben Lehner en haar management besloten om te trainen in de VS. Het JacksonWink MMA-team zou klaar zijn voor het gevecht en Mike Winkeljohn, coach van Holly Holm zou willen helpen. Maar dit soort ondersteuning kost veel geld. Een trainingskamp van zes tot acht weken is gepland. Dit kost natuurlijk ook veel geld, dus het geld dat Kathi Lehner momenteel niet heeft. Momenteel mist zij de sponsors om de missie te financieren. Dat is waarom ze besloten heeft om te gaan starten met een GoFundMe-campagne. Dit betekent dat elke fan, vriend of bedrijf kan investeren in de "Mission Invicta-titels" De 27-jarige Lehner kan met een overwinning tegen Kaufman niet alleen de felbegeerde titel van Invicta FC winnen, maar zal naar verwachting legitieme kansen hebben voor een UFC debuut.

Wil je zien hoeveel Katharina al heeft binnengehaald aan geld klik dan hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws