Bekende MMA-vechter in de cel na neersteken van zijn zusters Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter in de cel na neersteken van zijn zusters

Bekende MMA-vechter in de cel na neersteken van zijn zusters

Irwin Rivera werd donderdag gearresteerd en beschuldigd van twee pogingen tot moord. Het UFC bantamgewicht wordt zonder borgtocht vastgehouden.

Een politiewoordvoerder zei dat Rivera ervan wordt beschuldigd zijn twee zussen te hebben neergestoken, zo meld nieuwszender ESPN vandaag. Naar verluidt werd een van de zussen van de MMA-vechter wakker doordat zij door hem gestoken mer met een mes.

Hogere macht

Rivera's andere zus die op het tumult afkwam werd ook gestoken door haar broer. Beide zussen werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht en hun toestand is onbekend. Nadat de politie hen hevig bloeden aan trof.

De MMA-vechter sloeg op de vlucht maar de politie slaagde erin om donderdagnacht contact te maken met de 31-jarige.

Ik heb ze vermoord

"Ik heb mijn zussen vermoord", vertelde hij aan agenten, eraan toevoegend dat hij zijn broers en zussen met een mes had neergestoken nadat hij door "een hogere macht" was opgedragen dat te doen.

Rivera kwam in 2020 meerdere keren in actie bij de UFC. De organisatie heeft een verklaring afgegeven waarin staat dat het de "uiterst verontrustende" situatie onderzoekt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/extreem-boksevent-bkfc-knucklemania-aangekondigd-en-zo-kun-je-kijken/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws