MMA-vechter in kritieke toestand na te zijn neergeschoten Nieuws
Nieuws

MMA-vechter in kritieke toestand na te zijn neergeschoten

MMA-vechter in kritieke toestand na te zijn neergeschoten

De Engelse media melden dat Paul Allen een voormalig MMA-vechter bij een aanslag op zijn leven zes keer beschoten is.

De MMA-vechter werd neergeschoten in een huis van de Britse komiek Russell Kane. Paul Allen die een zwaar crimineel verleden heeft, was veroordeeld voor zijn rol in de Securitas Heist in 2006, hij verkeerd in kritieke toestand. Allen bracht 18 jaar in de gevangenis door voor zijn rol in de depot overval van Securitas in Londen.

De Telegraph meldt dat Allen rond 23.00 uur op donderdag werd neergeschoten door een raam aan de achterkant van het huis. Een van de kogels raakte Allen in de keel. Een man van in de vijftig werd gearresteerd op verdenking van een poging tot moord kort na het incident. Hij werd op borgtocht vrijgelaten.

Meesterbrein

De Securitas-overval haalde wereldwijd het nieuws in 2006, er werd € 66 miljoen in contanten gestolen nadat gewapende mannen depot medewerkers ontvoerden en ze gebruikten om kooien te openen die vol met contant geld zaten. Het incident wordt beschouwd als de grootste roofoverval in de geschiedenis.

Het vermeende meesterbrein van de overval is de voormalige MMA-vechter Lee Murray, die momenteel 25 jaar gevangenisstraf uitzit in de Marokkaanse gevangenis. Allen werd vrijgelaten uit de gevangenis nadat hij de helft van zijn straf had uitgezeten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws