MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch

MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch

Wisselen van een carrière in de vechtsportwereld is tegenwoordig meer gebruikelijk dan een uitzondering. Waar Connor McGregor al eerder overstapte naar het boksen doet vrouwelijk MMA vechter Heather Hardy dit nu ook, echter kwam zij al van het boksen af. Naar verluidt gaat zij de ring in op 21 april aanstaande in het Barclays Center.

MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch
Youtube

Match niet op TV of via Livestream te volgen

De bokser en MMA vechter zal boksen in de voorronde van Adrien Broner, zo vertelde ze tijdens de Everlast-podcast “TALKBOX” gisteravond. Helaas, om haar eerste verschijning in de boksring na meer dan een jaar te kunnen zien, zul je er heen moeten, omdat haar gevecht niet zal worden uitgezonden of gestreamd op internet of TV.

20-0-record

De 12-2-1 Mexicaanse Iranda Paola Torres zal de tegenstander zijn van Hardy, die een 2-1 record heeft en vecht voor Bellator in MMA. Als bokser bezit Hardy onder DiBella Entertainment een 20-0-record. Ze zei op de podcast dat ze erop gebrand is om een ​​titel gevecht te willen doen op korte termijn, maar eerst wil zij Torres verslaan.

Gewilde rematch valt in het water

Torres bood zich aan toen Ana Julaton, die tegen Hardy in de Bellator-kooi stond in februari dit jaar, aankondigde dat zij met pensioen zou gaan. Dit was teleurstellend voor Hardy die hoopte op een rematch met Julaton waar tegen zij al eerder in de boksring stond.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page