MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch Nieuws
Nieuws

MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch

MMA vechter Heather Hardy maakt carrière switch

Youtube
Youtube

Match niet op TV of via Livestream te volgen

De bokser en MMA vechter zal boksen in de voorronde van Adrien Broner, zo vertelde ze tijdens de Everlast-podcast "TALKBOX" gisteravond. Helaas, om haar eerste verschijning in de boksring na meer dan een jaar te kunnen zien, zul je er heen moeten, omdat haar gevecht niet zal worden uitgezonden of gestreamd op internet of TV.

20-0-record

De 12-2-1 Mexicaanse Iranda Paola Torres zal de tegenstander zijn van Hardy, die een 2-1 record heeft en vecht voor Bellator in MMA. Als bokser bezit Hardy onder DiBella Entertainment een 20-0-record. Ze zei op de podcast dat ze erop gebrand is om een ​​titel gevecht te willen doen op korte termijn, maar eerst wil zij Torres verslaan.

Gewilde rematch valt in het water

Torres bood zich aan toen Ana Julaton, die tegen Hardy in de Bellator-kooi stond in februari dit jaar, aankondigde dat zij met pensioen zou gaan. Dit was teleurstellend voor Hardy die hoopte op een rematch met Julaton waar tegen zij al eerder in de boksring stond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws