BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video)
Home / Nieuws / BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video)

BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video)

Gadzhimurad Antigulov die voor het Amerikaanse UFC vecht heeft voor flink wat opschudding gezorgd. De stomdronken vechter weigerde te stoppen met drinken en sloeg afgelopen week in op een bruiloftsgast.

Het incident waar Antigulov bij betrokken was werd op video vastgelegd. Naar verluidt was de vechter uit Dagestan zwaar onder de invloed van alcohol. Op het Islamitische bruiloftsfeest waar hij aanwezig was werd geen alcohol geschonken.

Op de video is te zien dat Antigulov met eten gooit naar een aantal vrouwen. Een man die de vechter ter verantwoording wil roepen lijkt de boel te sussen. Totdat iets later de ellende uitbreekt. De man krijgt flink wat klappen.

Excuses

De man die de vechter had benaderd werd later buiten het gebouw aangevallen. Hij heeft naar verluidt meerdere gezichtsblessures had opgelopen (foto). Antigulov die zich via social media verontschuldigen was hier niet bij betrokken.

,,Ik ben een gewoon persoon. Ik ben een mixed martial artist. Ik ben geen profeet”, schreef Antigulov in het Russisch op zijn social media. ,,En zoals alle sterfelijke mensen, maak ik soms fouten, ik moet dit bekennen, ik corrigeer mezelf.” Antigulov heeft aangeboden om de behandeling van de opgelopen verwondingen van het slachtoffer te betalen

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters