BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video)

BEZOPEN: Bekende MMA-vechter veroorzaakt vechtpartij op bruiloft (video)

Gadzhimurad Antigulov die voor het Amerikaanse UFC vecht heeft voor flink wat opschudding gezorgd. De stomdronken vechter weigerde te stoppen met drinken en sloeg afgelopen week in op een bruiloftsgast.

Het incident waar Antigulov bij betrokken was werd op video vastgelegd. Naar verluidt was de vechter uit Dagestan zwaar onder de invloed van alcohol. Op het Islamitische bruiloftsfeest waar hij aanwezig was werd geen alcohol geschonken.

Op de video is te zien dat Antigulov met eten gooit naar een aantal vrouwen. Een man die de vechter ter verantwoording wil roepen lijkt de boel te sussen. Totdat iets later de ellende uitbreekt. De man krijgt flink wat klappen.

Excuses

De man die de vechter had benaderd werd later buiten het gebouw aangevallen. Hij heeft naar verluidt meerdere gezichtsblessures had opgelopen (foto). Antigulov die zich via social media verontschuldigen was hier niet bij betrokken.

,,Ik ben een gewoon persoon. Ik ben een mixed martial artist. Ik ben geen profeet”, schreef Antigulov in het Russisch op zijn social media. ,,En zoals alle sterfelijke mensen, maak ik soms fouten, ik moet dit bekennen, ik corrigeer mezelf.” Antigulov heeft aangeboden om de behandeling van de opgelopen verwondingen van het slachtoffer te betalen

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page