MMA vechter Gabi Garcia aangevallen door boze fan in Los Angeles Nieuws
Nieuws

MMA vechter Gabi Garcia aangevallen door boze fan in Los Angeles

MMA vechter Gabi Garcia aangevallen door boze fan in Los Angeles

Gabi Garcia vertelde afgelopen donderdag via sociale media over de aanval door een fan in het centrum van Los Angeles.

Ivm haar aanstaande gevecht bij RIZIN op 31 december in Tokio vertelde de 32-jarige vechter en wereldkampioen dat ze woensdag naar Los Angeles was gegaan om medische testen af te ronden voor de komende RIZIN wedstrijd. Via een video post zei Garcia dat ze een kantoorgebouw betrad voor een MRI-test. Nadat ze klaar was, wachtte een man haar op en probeerde met haar een ruzie uit te lokken.

Is Garcia een Oma mishandelaar

Garcia zei dat de man haar uitdaagde om hem in zijn gezicht te slaan, en toen ze niet toehapte, viel de man haar aan en trapte haar tegen de benen. Reden van de aanval een boze fan die het niet kan verkroppen dat Garcia op RIZIN tegen de 53 jarige Shinobu Kandori vecht, vele fans hadden hier hun ongenoegen al over geuit op social media en noemen Garcia een Oma mishandelaar. Zo ook de man die haar tergde om hem te slaan en schoppen, zoals een professional betaamd hapte Graci niet toe. Later in de video toonde Garcia een blauwe plek op haar been, naar verluidt ontstaan door de aanval van de man.

Je kunt het volledige verhaal van Garcia over de vermeende aanval in onderstaande video bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws