MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

MMA-vechter betrapt winkeldief: 'Hij wilde mij aan stukken snijden' (video)

Enson Inoue de bekende MMA-vechter uit onder andere de UFC. Betrapte een man die iets wilde stelen uit de winkel van de vechter. Deze dreigde hem neer te steken. Dit was geen slimme zet van de dief.

In een winkel iets stelen is niet slim. Zeker niet als je dit wilt doen bij een MMA-veteraan als Enson Inoue. De voormalige vechter die bij de UFC en andere grote organisaties in de kooi stond had de dief al snel in de gaten.

Inoue, een voormalig Shooto zwaargewicht kampioen en UFC- en PRIDE-veteraan. Heeft een aantal van de meest opvallende namen in de sport verslagen. Waaronder Randy Couture en Antonio Rodrigo Nogueira. In 2010 vocht Inoue zijn laatste wedstrijd in Tokyo waar hij Antz Nansen versloeg.

Blijf met je poten van mijn spullen af

Na zijn vecht-carrière besloot de knokker een winkel te beginnen in Honolulu. Daar verkoopt Inoue op maat gemaakte sieraden. Vanwege de COVID-19-pandemie is het volgens de regels van de winkel vereist dat je een afspraak maakt voorafgaand aan je bezoek. Dus toen een man vorige week besloot om de winkel van Inoue te bezoeken zonder afspraak, wist Inoue meteen dat er iets mis was.

Inoue zegt tegen MMA-junkie dat de man de regels negeerde door geen mondkapje te willen dragen. De rebelse houding van de bezoeker deed de alarmbellen rinkelen. En even later merkte Inoue dat hij een item had gestolen. De voormalige vechter was echter niet van plan hem ermee weg te laten komen.

Verdacht gedrag

Vanwege de COVID-19-pandemie is het volgens de regels van de winkel vereist dat je een afspraak maakt voorafgaand aan je bezoek. Dus toen een man vorige week besloot om de winkel van Inoue te bezoeken zonder afspraak, wist Inoue meteen dat er iets mis was.

Inoue zei tegen MMA Junkie dat de man de regels van het gebouw negeerde door geen masker te willen dragen. De rebelse houding van de bezoeker deed de alarmbellen rinkelen en even later merkte Inoue dat hij een item had gestolen. De voormalige jager was echter niet van plan hem ermee weg te laten komen.

Van streek

,,Hij begon door de winkel te lopen, en ik raakte een beetje van streek. Ik zei dat hij de winkel uit moest”,zegt Inoue. ,,En toen hij zich omdraaide, zag ik in zijn hand een zilveren geldclip. Ik heb geprobeerd hem vast te pakken maar hij stribbelde tegen en ontsnapte.” Inoue is blij dat het niet uit de hand liep.

,,Ik ben blij dat ik hem niet te pakken heb gekregen. Want hij zou waarschijnlijk hebben geworsteld. Het zijn geëscaleerd waar ik niet zou willen dat het escaleerde. Dus ik denk dat het ten goede is gekomen. Hij kwam niet weg met de geldclip, ik krijg geen aanklacht tegen mij. “

Domme actie

De winkeldief was niet slim genoeg om gewoon weg te lopen. In plaats daarvan besloot hij op weg naar buiten naar Inoue verrot te schelden en bedreigde hij zelfs de MMA-veteraan.

“Ik begeleidde hem het gebouw uit en toen hij wegging draaide hij zich om en begon tegen me te schelden. Hij zei dat hij terug zou komen om me in stukken te snijden,” zei Inoue. ,,Ik aarzelde om hem toch niet een pak slaag te geven. Er kwamen klanten, en ik dacht gewoon niet dat het het waard was. Maar als ik hem terug zie in de winkel. Zal het een heel ander verhaal zijn.”

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page