Home / Nieuws / MMA-Vechter Emelianenko zweert gewichtheffer te ‘breken’

MMA-Vechter Emelianenko zweert gewichtheffer te ‘breken’

MMA-Vechter Emelianenko zweert gewichtheffer te 'breken'

Mixed martial arts-vechter Alexander Emelianenko kondigde recent getekend te hebben voor een gevecht met Mikhail Koklyaev.

De 38-jarige Emelianenko is de broer van Bellator MMA legende Fedor Emelianenko. Eerder nam hij een videoboodschap op waarin te zien was dat door het spannen van zijn speren het shirt wat hij droeg scheurde. Emelianenko beloofde hetzelfde te doen in de ring met gewichtheffer Koklyaev.

De 40-jarige gewichtheffer, Koklyaev publiceerde een responsvideo,waarin hij de uitdaging accepteerde en beloofde zijn tegenstander met één klap knock-out te slaan.

Ervaring versus kracht

29 november zullen beide krachtpatsers elkaar treffen. Het gevecht Emelianenko en Koklyaev zal naar verluidt plaatsvinden onder de regels van het boksen.

In het komende gevecht geven de meeste experts de voorkeur aan de meer ervaren MMA-vechter. Tegelijkertijd suggereerde de Russische powerlifter Evgeny Karyakin, dat zijn buitensporige emotionaliteit Emelianenko parten kon spelen en wel eens tegen een verlies aan zou kunnen lopen.

Bekijk ook

KIJK LIVE: Vandaag Eindhoven Box Cup Halve finales

De internationale bokstop is dit weekend neergestreken in Eindhoven voor de vierde editie van de ...

Bokslegende Tyson Fury gaat voor een MMA-gevecht

Tyson Fury denkt over een toekomstig MMA-gevecht na het WWE worstelen en boksen.

Bekende kickbokser noemt Rico Verhoeven een ‘arrogante rat’

De persconferentie tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zoemt een dag later nog na.