MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer Nieuws
Nieuws

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer
MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

Cosmin Dusha werd vóór zijn wedstrijd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in zijn hotelkamer.

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu. Er waren eerst geen bekende oorzaken van zijn plotselinge dood. Na een forensische analyse is naar buiten gekomen dat hij waarschijnlijk gestorven is door een hersenoedeem.

De moeder van Dusha, verklaarde dat haar zoon in de afgelopen zes maanden een paar buiten westen raakte. Veel internetgebruikers zeggen dat Dusha zou zijn gestorven door uitputting, omdat hij zijn titel zou verdedigen na het winnen van drie opeenvolgende wedstrijden.

Uitputting slag

Dusa was één van de meest bekende MMA-vechters in Roemenië, als jong talent werd hij opgemerkt en maakte snel carrière bij RXF en Eagles Fighting Championship.

Omdat Dusha niet kwam opdagen bij de weging vlak voor de wedstrijd werd besloten hem op te zoeken in zijn hotelkamer. Daar bleek de MMA-vechter in coma te zijn geraakt en overleden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws