Home / Nieuws / Boos publiek smijt met flessen: MMA vechter Diego Brandao loopt kwaad de ring uit!

Boos publiek smijt met flessen: MMA vechter Diego Brandao loopt kwaad de ring uit!

Diego Brandao’s comeback helaas geen groot succes!

Mocht je het gemist hebben, maar afgelopen maandag stond Brandao tegenover Dagestan’s Akhmed Aliev in het hoofdgevecht van Fight Nights Global 73, gehouden in het Ali Aliev Sports Palace in Kaspiysk in de Republiek Dagestan. Brandao was op zoek naar een derde opeenvolgende overwinning binnen de FNG, maar die hoop kwam teneinde in een schaamteloze tweede ronde die het lichtgewicht gevecht tot een onverwacht einde bracht.

Wild gevecht

De Braziliaan viel Aliev al vroeg in de wedstrijd aan met zware, wilde stoten en vliegende knieën. Aliev begon Brandao’s historisch rommelige cardio in ronde 2 tegen hem te gebruiken, maar Brandao liet zich niet onbetuigd en sloeg terug door Aliev naar de grond te werken. De scheidsrechter stopte het gevecht omdat Aliev een kopstoot uitdeelde tegen de borst van Brandao. Deze reageerde daarna uit woede met een trap tegen Alievs nek, waarna de scheidsrechter ingreep door beide vechters uit elkaar te halen.

Boze fans smijten met troep

Boze fans in het publiek werden onrustig en begonnen met het flessen te gooien, die in de kooi belanden. De scheidsrechter probeerde de temperamentvolle Brandao nog tot rust te manen, deze had er echter genoeg van en klom uit de kooi, maakte wat handgebaren richting het publiek, wat leidde tot nog meer boze reactie en smijtwerk vanuit het publiek. Aliev werd tot winnaar van de partij uitgeroepen via een technische KO.

 

 

 

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page