MMA Vechter Cris "Cyborg" Justino moet de cel in Nieuws
Nieuws

MMA Vechter Cris "Cyborg" Justino moet de cel in

MMA Vechter Cris "Cyborg" Justino moet de cel in

Cris "Cyborg" Justino (MMA vechter) moet de cel in, slecht voorbeeld voor de sport!

Cris "Cyborg" Justino werd afgelopen weekend opgepakt voor het slaan van mede UFC vechter Angela Magana bij een UFC vechter retraite in Las Vegas dat weekend ...

De retraite was georganiseerd door de UFC om haar vechters een ontspannen weekend te geven, echter was de spanning af te lezen aan sommige gezichten van de aanwezigen. Dit liep uit op een handgemeen tussen Cris "Cyborg" Justino en Angela Magana, die al enige tijd een onderlinge fitty hebben.

MMA Vechter Cris "Cyborg" Justino moet de cel in

Klap in het gezicht

Volgens de Las Vegas Metro Police, beweert Magana dat Cyborg haar sloeg tegen de linkerkant van haar gezicht nadat de twee vechters in een verbale strijd raakte. De politie zegt dat ze surveillance video's hebben, die aantoonde dat Cyborg inderdaad flink uithaalde richting Magana, en haar vol in het gezicht raakte.

Volgens de politie, kwamen getuigen tussenbeide en stopte het gevecht

Volgens politie bronnen werd Magana - een 33-jarige UFC strawweight - vervoerd naar het ziekenhuis en werd daar behandeld. Volgens zeggen, zou een arts in het ziekenhuis een "acuut hoofdletsel, cervicale stam en scheuring van de lip hebben gediagnosticeerd".

Magana keerde terug naar haar hotel kamer en belde de politie

Magana vertelde de politie dat de reden voor het geweld kwam door opmerkingen die zijn gemaakt op social media. Aangezien het incident, was A.M. in gegaan op een Twitter discussie over Cyborg ... "Ik heb ben slachtoffer van haar woede vandaag. Ik hoop dat het je baan waard was zegt Magana. Advocaten diende zich massaal aan om Magana bij te staan voor een schadeclaim procedure.

De politie zei dat ze ook spraken ook met UFC vechter Bec Rawlings ... wie Angela's verhaal geverifieerd heeft.

De politie maakte contact met Cyborg, maar ze wilde niet haar kant van het verhaal geven. Zij werd opgepakt voor de mishandeling en moet voor de rechter verschijnen. Dit zal ongetwijfeld een staartje hebben voor Cris "Cyborg" Justino, en is helaas een voorbeeld zoals het niet moet in de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws