MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd Nieuws
Nieuws

MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd

MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd

Youtube
Youtube

Werd Nick Diaz vergiftigd in de aanloop naar zijn partij met Georges St-Pierre in 2013?

Het is door niemand bewezen of zelfs ook maar denkbaar, maar dat weerhoudt Nick er niet van om de claim periodiek opnieuw onder de aandacht te brengen. Nu wordt het verhaal nieuw leven ingeblazen door het feit dat de UFC wil dat George St-Pierre Nick's broer Nate in de kooi zal ontmoeten, iets waar Nate helemaal niet geïnteresseerd in lijkt te zijn. "Ik denk dat wie dat gevecht probeert te organiseren, van mij een paar rake klappen moet krijgen," zo verklaarde Nick. "Het zal er eerder op uitdraaien dat ik tegen St-Pierre zal vechten, ze hebben mij vergiftigd met een of ander paardenmiddel, wat mij letterlijk verdoofde," zo claimt hij.

Alles was vreemd om mij heen

"Ik heb 37 gevechten gedaan, vecht al 17 jaar, ik heb nooit meer dan vijf of zes uur per nacht geslapen," vervolgde hij. "Ik sliep ineens 14 uur, ik dacht 'Wat hebben ze in mijn infuus gedaan? "Ik was letterlijk de weg kwijt op de weg naar de kooi, ik was alsof ik in de beste vorm van mijn leven was," besloot hij. "Alles was vreemd om mij heen. Of het daadwerkelijk ooit aan te tonen is dat Diaz vergiftigd werd met een of ander duister goedje blijft te bezien. Of het een broodje aap verhaal is om als afleidingsmanoeuvre te dienen laat zich raden, hoe het ook zij het doet wel enig stof opwaaien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws