MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd

MMA Vechter claimt te zijn vergiftigd voor zijn wedstrijd

Nick Diaz denkt nog steeds dat hij vlak voor zijn gevecht met Georges St-Pierre in 2013 vergiftigd werd. De oudere broer van Diaz heeft een aantal interessante theorieën over waarom het zo mis ging in zijn UFC 158 partij tegen de Canadese legende George St-Pierre. Onder andere dat iemand hem moet hebben gedrogeerd of vergiftigd waardoor hij niet echt een top prestatie leveren kon.

Nick Diaz accepteert eenjarige schorsing sanctie van de UFC
Youtube

Werd Nick Diaz vergiftigd in de aanloop naar zijn partij met Georges St-Pierre in 2013?

Het is door niemand bewezen of zelfs ook maar denkbaar, maar dat weerhoudt Nick er niet van om de claim periodiek opnieuw onder de aandacht te brengen. Nu wordt het verhaal nieuw leven ingeblazen door het feit dat de UFC wil dat George St-Pierre Nick’s broer Nate in de kooi zal ontmoeten, iets waar Nate helemaal niet geïnteresseerd in lijkt te zijn. “Ik denk dat wie dat gevecht probeert te organiseren, van mij een paar rake klappen moet krijgen,” zo verklaarde Nick. “Het zal er eerder op uitdraaien dat ik tegen St-Pierre zal vechten, ze hebben mij vergiftigd met een of ander paardenmiddel, wat mij letterlijk verdoofde,” zo claimt hij.

Alles was vreemd om mij heen

“Ik heb 37 gevechten gedaan, vecht al 17 jaar, ik heb nooit meer dan vijf of zes uur per nacht geslapen,” vervolgde hij. “Ik sliep ineens 14 uur, ik dacht ‘Wat hebben ze in mijn infuus gedaan? “Ik was letterlijk de weg kwijt op de weg naar de kooi, ik was alsof ik in de beste vorm van mijn leven was,” besloot hij. “Alles was vreemd om mij heen. Of het daadwerkelijk ooit aan te tonen is dat Diaz vergiftigd werd met een of ander duister goedje blijft te bezien. Of het een broodje aap verhaal is om als afleidingsmanoeuvre te dienen laat zich raden, hoe het ook zij het doet wel enig stof opwaaien.

 

Bekijk ook

'Half dood in de ring!' Horror knock-out kickbokser

‘Half dood in de ring!’ Horror knock-out kickbokser (video)

Het publiek in de zaal was doodstil ...

Joe Joyce slaat Joseph Parker knock-out

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende ‘KO’! Daagt Usyk uit 🎥

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker.

Floyd Mayweather schakelt Mikura Asakura uit knock-out Rizin

Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde

Floyd Mayweather versloeg vandaag de Japanne

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page