MMA vechter Cindy Dandois klaar om Japan te veroveren Nieuws
Nieuws

MMA vechter Cindy Dandois klaar om Japan te veroveren

MMA vechter Cindy Dandois klaar om Japan te veroveren

Op 29 december vindt de "RIZIN World Grand Prix 2017" plaats, deze zal worden gehouden in de Saitama Super Arena, Tokyo Japan.

Cindy Dandois (België / Perfect Team MMA) vecht daar tegen KING Reina (Fight Club 428), Dandois is twee keer regerend wereldkampioen. In 2009 wendde zij zich tot MMA (MMA) en vocht bij M-1, Invicta, UFC, enz. En stond zij met de topspelers van de MMA in de ring. Zij heeft een indrukwekkend record met knock-outs met 8 overwinningen en 3 verliezen.

MMA vechter Cindy Dandois klaar om Japan te veroveren

Goede kans om eind naar het canvas te verwijzen

Dit is de eerste keer dat zij in Japan vecht op Rizin, echter zal zij tegen King Reina een goede kans hebben haar kunne te laten zien en wellicht een eerste aanzet maken tot meer. De sympathieke lerares op een middelbare school waar zij Frans en Griekse les geeft, is een vechter om rekening mee te houden. En zal zij een goede kans hebben om Reina te verslaan.

Goede achtergrond in het judo

Dandois heeft een gedegen achtergrond in het judo, net als haar tegenstander aankomend weekend. Reina is een sterke tegenstander, in een interview met de Japanse pers zei Dandois; "Reina is natuurlijk een sterke tegenstander, Ik vertrouw op mijn kracht, ik ben al 10 jaar aan het worstelen, dus ik kijk er naar uit om een ​​andere stijl te laten zien dan Reina."

Trainingen met Team Extreme in Las Vegas

"Ik ben aan het trainen in de sportschool in België en ik oefen met Team Extreme in Las Vegas," de laatste wedstrijd won de Muay Thai vechter op TKO in de eerste ronde. "Ik ben erg blij, want deze keer is er geen gewichtsverlies, de laatste keer was de weging zwaarder", zegt Dandois.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws