TE VEEL DRANK: Prof MMA-vechter leert boze man lesje (video) Nieuws
Nieuws

TE VEEL DRANK: Prof MMA-vechter leert boze man lesje (video)

TE VEEL DRANK: Prof MMA-vechter leert boze man lesje (video)

Dat te veel alcohol kan leiden tot op zijn zachtst gezegd aparte situaties blijkt uit bovenstaande video.

De 40-jarige Charles Daniel Bennett is een Amerikaanse vedergewicht MMA-vechter. Bennett is een prof sinds 1999 en heeft deelgenomen aan de PRIDE Fighting Championships, Rizin FF, EliteXC, King of the Cage, World Extreme Fighting en ShoXC. Ook vocht hij twee maal in een Bare knuckle blote vuist bokswedstrijd.

Het vecht record van Bennett is niet echt om over naar huis te schrijven met meer verliezen dan winsten, maar de man draait al een geruime tijd mee, hij vocht zijn laatste wedstrijd tegen Johnny Bedford op 16 november dit jaar waar hij tegen een TKO verlies aanliep wegens een handblessure.

Dan maar in de houdgreep

Via de website Worldstar HipHop dook maandag een filmpje op waar Bennet te zien is, in wat lijkt een woordenwisseling tussen hem en een dronken man. Er wordt flink wat heen en weer gescholden en de uitdager noemt Bennett een verkrachter gebruikt het "N" woord. Dit beviel Bennett niet die besloot dan maar de man een lesje te leren.

Met een takedown en de man in een wurggreep eiste Bennett van de man dat deze zijn woorden terug nam en zijn excuses aanbood. Waar de ruzie aanvankelijk over ging is niet duidelijk. Uit de video is af te leiden dat drank een slechte raadgever is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws