Criminele MMA-vechter op lijst meest gezochte misdadigers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Criminele MMA-vechter op lijst meest gezochte misdadigers

Criminele MMA-vechter op lijst meest gezochte misdadigers

MMA-vechter Brian Caraway op lijst meest gezochte misdadigers

Bryan Caraway, die op een gegeven moment nummer 4 stond op de UFC 135 pond ranglijst. Zal op 11 maart worden geconfronteerd met wat zijn zwaarste tegenstander, tot nu toe zou kunnen blijken te zijn.

De 36-jarige Caraway wordt beschuldigd van vervalsing. Een valse verklaring afleggen op een certificaat van eigendom van een voertuig aanvraag. En een poging tot diefstal, volgens een bericht in de Tri-City Herald.

Diefstal

Caraway wordt beschuldigd van het vervalsen van het kentekenbewijs van een terreinwagen (ATV). Nadat de vechter deze had ontvreemd. Deze was van Caraway’s ex-vriendin en voormalig UFC-kampioen Miesha Tate.

Toen de voormalige UFC-titel uitdager er niet in slaagde zijn oorspronkelijke rechtbankdatum op 4 februari te halen. Vaardigde de rechtbank een arrestatiebevel uit.

Wurgen

Waardoor de vechter op de ‘Most Wanted’-lijst van de Washington State Office of the Insurance Commissioner’s lijst terechtkwam. Caraway nam contact op met de rechtbank voor een nieuwe zittingsdatum. Waarmee hij van de lijst met meest gezochte misdadigers werd gehaald.

Tate werkte vanaf het begin samen met onderzoekers en was in staat om een ​​bewakingsvideo van Caraway te leveren. Samen met belastende sms-berichten. Tate beweerde ook dat Caraway dreigde haar te “wurgen” en de ATV terug te stelen.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page