Home / Nieuws / Criminele MMA-vechter op lijst meest gezochte misdadigers

Criminele MMA-vechter op lijst meest gezochte misdadigers

MMA-vechter Brian Caraway op lijst meest gezochte misdadigers

Bryan Caraway, die op een gegeven moment nummer 4 stond op de UFC 135 pond ranglijst. Zal op 11 maart worden geconfronteerd met wat zijn zwaarste tegenstander, tot nu toe zou kunnen blijken te zijn.

De 36-jarige Caraway wordt beschuldigd van vervalsing. Een valse verklaring afleggen op een certificaat van eigendom van een voertuig aanvraag. En een poging tot diefstal, volgens een bericht in de Tri-City Herald.

Diefstal

Caraway wordt beschuldigd van het vervalsen van het kentekenbewijs van een terreinwagen (ATV). Nadat de vechter deze had ontvreemd. Deze was van Caraway’s ex-vriendin en voormalig UFC-kampioen Miesha Tate.

Toen de voormalige UFC-titel uitdager er niet in slaagde zijn oorspronkelijke rechtbankdatum op 4 februari te halen. Vaardigde de rechtbank een arrestatiebevel uit.

Wurgen

Waardoor de vechter op de ‘Most Wanted’-lijst van de Washington State Office of the Insurance Commissioner’s lijst terechtkwam. Caraway nam contact op met de rechtbank voor een nieuwe zittingsdatum. Waarmee hij van de lijst met meest gezochte misdadigers werd gehaald.

Tate werkte vanaf het begin samen met onderzoekers en was in staat om een ​​bewakingsvideo van Caraway te leveren. Samen met belastende sms-berichten. Tate beweerde ook dat Caraway dreigde haar te “wurgen” en de ATV terug te stelen.

Bekijk ook

Zo verdienen bekende Nederlandse vechters er een centje erbij

Bekende kickboksers verdienen naast het vechten op allerlei manieren er een lekker centje bij. Vooral ...

‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

Tyson Fury onthult waarom hij bloed van Deontay Wilder’s nek likte tijdens hun herkansing een ...

Snurker: Bokskampioen valt in slaap tijdens titelwedstrijd

Canelo Alvarez zegt dat hij in slaap viel, tijdens het kijken naar de laatste titelverdediging ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page