MMA vechter Brian Bouland niet onder de indruk van tegenstander Nieuws
Nieuws

MMA vechter Brian Bouland niet onder de indruk van tegenstander

MMA vechter Brian Bouland niet onder de indruk van tegenstander

Verwoestende ground and pound techniek van Bouland

In zijn laatste gevecht, won Bouland van Josh Reed met een verwoestende ground en pond knock-out waardoor de fans van Reed alras tot zwijgen werden gebracht. Velen waren verrast door de dominante aard van Bouland's overwinning, terwijl Reed dacht een kans op de titel te maken en letterlijk alles gaf maar faalde.

MMA vechter Brian Bouland niet onder de indruk van tegenstander

"Het was een mooie overwinning, Josh Reed probeerde drie keer om me in een guillotine choke te houden maar het was te veel. Ik verdedigde, wachtend tot hij losliet. Toen kreeg ik afstand, pakte mijn kans en ging over tot de ground and pound", zo vertelt Bouland in een interview met MMA Today. Nadat Bouland won van Reed daagde hij gelijk Nathaniel Wood uit, echter vertrok Wood richting de UFC en werd de titel vacant gesteld.

Bouland niet onder de indruk van Topuria

In zijn carrière heeft Topuria zich grotendeels op worstelen toegelegd met al zijn vijf overwinningen die door middel van submission zijn behaald. De Spanjaard heeft ook een zwarte band in de Braziliaanse Jiu-Jitsu. Dit kan hem gevaarlijk maken op de grond echter is Bouland niet onder de indruk en zegt; " Het is een goede match voor mij. Ilia lijkt veel vechters die ik eerder heb verslagen. Ik ben erg goed in het stoten slaan en ben niet bang om te worstelen. Hij heeft nog nooit iemand zoals ik ontmoet." Met andere woorden Bouland is niet onder de indruk, ook geeft hij aan zijn zinnen nog steeds te hebben gezet op Wood en deze desnoods in de UFC op te zoeken en te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws