MMA-vechter betrapt autodief: Lost het probleem zelf op (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter betrapt autodief: Lost het probleem zelf op (video)

MMA-vechter betrapt autodief: Lost het probleem zelf op (video)

MMA en BJJ-instructeur Idriz Redzovic voorkwam dat zijn auto in Chicago werd gestolen.

Een vermoedelijke autodief kwam onlangs in Chicago in de problemen, toen deze probeerden in te breken in een auto die buiten een BJJ-sportschool geparkeerd stond.

De dief kon niet vermoedden dat het voertuig toebehoorde aan een van de instructeurs van de sportschool, de MMA en BJJ vechter Idriz Redzovic. "Ik had de mijn auto niet goed afgesloten nadat ik aan het zoeken was naar mijn mobiele telefoon, erg dom, "zegt Redzovic.

Goed getraind is het halve werk

De zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu stond op het punt de sportschool te verlaten en zag vanuit het raam dat er een persoon zijn auto indook. Bewakingsbeelden tonen Redzovic en een vriend die naar de auto rennen om de dief, een tiener te confronteren.

In en video geeft Redzovic vervolgens een korte demonstratie van hoe hij zijn BJJ-training gebruikte om de tiener uit zijn auto te verwijderen en hem te overmeesteren. Redzovic heeft geen aangifte gedaan en plaatste de video niet om veel views te krijgen en heeft zelfs medelijden met de beoogde dief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws