MMA vechter Ashley “Smashley” Cummings succesvol op haar boks debuut – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA vechter Ashley “Smashley” Cummings succesvol op haar boks debuut

MMA vechter Ashley “Smashley” Cummings succesvol op haar boks debuut

Ashley “Smashley” Cummins heeft een uitstapje naar het boksen gemaakt in haar korte, maar tot nu toe succesvolle MMA-carrière.

Ze is een van ’s werelds meest getalenteerde atoom gewichten en heeft de hoofdkaart vereerd voor een van de beste MMA-organisaties die er is Invicta Fighting Championships. Ze heeft een record van 5-4 verzameld, met haar laatste overwinning in maart, toen ze collega top 10 vechter Amber Brown versloeg onder de banner van Invicta. Recentelijk maakte Cummins zich klaar voor een nieuwe grote show, dit haalde haar uit de kooi naar de boksring.

MMA vechter Ashley "Smashley" Cummings succesvol op haar boks debuut

Eerste boksmatch in naam van de Thin blue Line

Gisteren stond Cummings in de boksring en was daarmee de eerste vrouw die meteen succesvol was voor de “thin blue Line”. De “Thin Blue Line”is een term die wordt gebruikt om de kwetsbarbaarheid van politie agenten aan te geven en de gevaren waar zij dagelijks aan zijn blootgesteld. Ze riskeren hun leven om de gemeenschap te beschermen. Er worden offers gebracht door agenten, en helaas doen sommige dit ten koste van hun eigen leven. Als zevenjarige politieveteraan heeft Cummins deze lijn bewandeld en heeft onlangs een mede agent verloren. Dit gevecht zal voor hem zijn, evenals de vele anderen die gevallen zijn, zo verklaarde zij laatst in een interview.

Gewonnen via unanieme beslissing

Won mijn pro-boksdebuut afgelopen nacht. Ik voelde me geweldig om de Thin Blue Line te representeren, ik kan niet wachten om mijn nieuw opgedane boks vaardigheden naar de MMA-kooi, en naar Invicta te brengen, melde Cummings via social media.

 

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page