MMA topper Hubert Geven treft taaie Belgische tegenstander op CW94 Nieuws
Nieuws

MMA topper Hubert Geven treft taaie Belgische tegenstander op CW94

MMA topper Hubert Geven treft taaie Belgische tegenstander op CW94

MMA topper Hubert Geven treft taaie Belgische tegenstander op CW94

De extreem moeilijke Hubert Geven

Brusselaar en lichtgewicht Donovan ‘Vegas’ Desmae maakte al een serieus statement tijdens zijn laatste optreden, toen hij Richard Williams versloeg in de allereerste ronde van hun gevecht op CW91. Desmae heeft nu elf overwinningen bij de profs op zijn naam, waarvan zeven door knock-out. In Antwerpen staat hij oog in oog met de extreem moeilijke Hubert Geven, een Nederlandse vechter die momenteel drie overwinningen op rij heeft. Slechts één van Geven’s zeven professionele overwinningen is tot een beslissing gekomen: dit belooft een enorm spannende strijd te worden tussen twee mannen die het niet leuk vinden om de jury het laatste woord te geven.

Vrouwengevecht bij de bantamgewichten

Ook op de CW94-kaart: een vrouwengevecht bij de bantamgewichten tussen Leah McCourt (UK) en Manon Fiorot (FR), allebei ex-wereldkampioen bij de amateurs in de IMMAF. McCourt komt naar CW94 met de vaste wil om haar eerste professioneel verlies tijdens CW85 te herstellen. Fiorot maakt haar professioneel debuut. De derde aangekondigde partij is een lichtgewichtwedstrijd met Cory McKenna, die een verbluffende overwinning behaalde tegen de ervaren Maria Vittoria Colonna in haar professioneel debuut op CW91. Het amper 18-jarige supertalent neemt het op tegen de ongeslagen Eva Dourthe uit Frankrijk. De Belgische toppers Brian Bouland en Maarten Wouters wachten net als de vroegere titelkandidaat Sam Creasey nog op hun tegenstanders: die maken Eleven Sports en Cage Warriors weldra bekend!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws