MMA Seminar Mika Tahitu in Jakarta groot succes – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA Seminar Mika Tahitu in Jakarta groot succes

MMA Seminar Mika Tahitu in Jakarta groot succes

Een kickboks seminar geven is voor Mika Tahitu geen groot probleem, in Nederland organiseert hij samen met andere vechtsporters van Molukse afkomst onder de naam “Moluccan Fighters” regelmatig druk bezochte events. Hij reisde onlangs af naar Indonesië en werd daar gevraagd een seminar te geven, en niet zonder succes.

MMA Seminar Mika Tahitu in Jakarta groot succes

Nederland

“Ik werd gevraagd om les te geven in de supermooie sportschool van Tatsujin MMA (van Martijn de Jong) in Jakarta. Er kwamen een groot aantal vechters uit Jakarta op af die speciaal voor mij waren gekomen. Zij waren van Molukse afkomst en ook dat motiveerde mij om terug in Nederland nog harder verder te gaan met waar ik al mee bezig ben.”

“Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet, nieuwe deuren dat geopend zijn om dichter bij me doelen te komen en niet te vergeten me lieve familie weer ontmoet.

Never quiet

“Ik heb samen met Vincent Latoel en een andere topper in de MMA Mark Striegl uit de Filipijnen model moeten staan voor Gudung Garam want zij sponsoren de martial arts in Indonesië onder de naam PRO en hun slogan is “never quiet” daarom zochten ze vechters over de hele wereld en ben ik heel blij dat ze op ons waren gekomen”. Een top organisatie uit Indonesië en niet te vergeten de fotograaf ?Aaron Okayama uit Los Angeles!”

“Nu ik weer terug ben zal ik niet gelijk gaan starten want ik ga morgen eerst met m’n mooie gezin ff naar Spanje.”

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page