MMA: Olympisch zwem kampioen May Ooi tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

MMA: Olympisch zwem kampioen May Ooi tekent bij ONE Championship

MMA: Olympisch zwem kampioen May Ooi tekent bij ONE Championship

Voormalig Olympisch zwem kampioen May Ooi tekent bij ONE Championship

De voormalig zwemmer en arts mixed martial arts vechter zal haar promotie-debuut tegen de Maleisische ster Ann Osman maken. Mixed martial arts (MMA) vechter MayOoi, die ooit Singapore vertegenwoordigde op de Olympische Spelen van 1992 in het zwemmen, heeft met ONE Championship een contract gesloten en zal haar promotie-tournee maken op 18 aug, zo vertelde de Aziatische MMA organisatie afgelopen maandag (10 juli).

MMA: Olympisch zwem kampioen May Ooi tekent bij ONE Championship

Singaporese Rebel label en het algemene World Series of Fighting circuit

May Ooi bezit een medische graad, en zalm tegen de uit Maleisië komende Ann Osman worden uitkomen in een strawweight (56.7kg) gevecht in Kuala Lumpur's Negara stadion. Osman (31), heeft een record van vijf overwinningen en drie verliezen - allemaal onder de vlag van ONE Championship. Terwijl de oudere atleet Ooi (40) vocht tegen meer gevarieerde concurrentie in haar record van twee overwinningen en twee nederlagen, zij vocht voor het Singaporese Rebel label en het algemene World Series of Fighting circuit.

Wraak voor May Ooi

Door hun ontmoeting zal een vrouwelijke MMA rivaliteit herrijzen die voor eerst ontstoken werd in 2013 toen de toenmalige-debuut Osman verloor van de Singaporese Sherilyn Lim in het Singapore Indoor Stadium. Een rematch het jaar er op was te wijten aan niet het halen van het streefgewicht door Lim, zal zich nu Ooi richten op de mogelijkheid om de klus alsnog te klaren.
Het ONE Championship evenement in Kuala Lumpur zal als headliner een vedergewicht titel gevecht kennen met kampioen Marat Gafurov en Martin Nguyen. Ook zal er een gevecht door Keanu Subba uit Maleisië en 19-jarige Christian Lee, de jongere broer van ONE atomweight kampioen Angela worden gevoerd.

Over ONE Championship

ONE Championship is een viering van de echte martial arts en zijn diepgewortelde Aziatische waarden van nederigheid, integriteit, respect, eer, discipline, moed en kracht. Vechtsporten zijn een van de grootste culturele schatten van Azië voor de laatste 5000 jaar, en is afgezien van de dagelijkse structuur van de samenleving over het hele continent. Het is geen geheim dat Azië de thuisbasis is van de beste vechtsporters op de planeet.

Vandaag de dag, laat het beste vechtsport talent in Azië hun kunnen zien in de legendarische ONE kooi. De ONE wereldtitel riem betekent de wereldwijde top van martial arts succes. ONE biedt vechtsporters, kampioen, en lokale helden uit elk land ieder jaar kans om te schitteren op de wereldwijde grootste stage voor vechtsporten in Azië. Gevestigde wereldwijde namen worden uitgenodigd om hun vaardigheden te laten zien. Die een traditionele martial arts waarden als nederigheid, respect en discipline thesis Aziatische helden dienen om hoop, kracht en dromen in hun respectieve gemeenschappen te inspireren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws