Zwaar trauma voor UFC'er Ryan Benoit na wedstrijd afgelopen weekend
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zwaar trauma voor UFC’er Ryan Benoit na wedstrijd afgelopen weekend

Zwaar trauma voor UFC’er Ryan Benoit na wedstrijd afgelopen weekend

Ryan Benoit had afgelopen mei hulp nodig om op de weegschaal te staan na een schijnbaar brute gewichtsvermindering.

Ryan Benoit leed een dramatisch verlies tegen Zarrukh Adashev afgelopen weekend tijdens UFC Vegas 33. Echter was dat nog niet alles het been van de vechter is er slecht aan toe na het uitdelen van een aantal trappen door zijn rivaal.

Het been van Benoit is er slecht aan toe. De vechter liep een gebroken bot in zijn linkerbeen op tijdens zijn gevecht met Adashev. De UFC-veteraan ligt in het ziekenhuis terwijl artsen de zwelling in zijn been controleren. De vechter bleek al geblesseerd de wedstrijd in te zijn gegaan. In mei dit jaar kwam Benoit nog in nieuws toen hij bijna van de UFC weegschaal afviel, hij was verzwakt door het snelle afvallen voor de wedstrijd.

Zware blessure

Benoit vocht in wezen op één goed been voor zijn gevecht van drie rondes, dat eindigde in een beslissingsverlies op zaterdag bij UFC APEX, en werd naar een trauma-eenheid in Las Vegas gebracht om ernstige zwelling in zijn been aan te pakken. Hij nam tijdens het gevecht verschillende harde beentrappen van Adashev, maar bleef naar voren drukken en aanvallen.

,,Ze zijn behoorlijk bezorgd in het ziekenhuis”, zegt Benoit’s teamlid Oren Hodak. “Hij ligt op de trauma afdeling met mensen die een motorongeluk hadden gehad. Benoit blijft mogelijk tot vandaag in het ziekenhuis terwijl hij herstelt van de blessure.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page