Zwaar knock-out: Einde carrière MMA-vechter Chael Sonnen Nieuws
Nieuws

Zwaar knock-out: Einde carrière MMA-vechter Chael Sonnen

Zwaar knock-out: Einde carrière MMA-vechter Chael Sonnen

Lyoto Machida en Chael Sonnen dienden als co-headliner van het Bellator 222-evenement vrijdagavond in New York.

Chael Sonnen kwam voor het laatst in actie bij Bellator 208, waar hij een verlies via TKO leed tegen MMA-legende Fedor Emelianenko. Ondertussen had Lyoto Machida zijn laatste overwinning via een krappe beslissing tegen de voormalige kampioen Rafael Carvalho.

Voor Sonnen betekende zijn wedstrijd tegen Machida het einde van zijn imposante vecht carrière als MMA-vechter. Hij werd klaarblijkelijk verrast door de snelheid van Machide die als een kogel uit een geweer op Sonnen afstormde. Een vliegende knie bracht Sonnen naar het canvas, waarna Machida een ware lawine van stoten losliet.

Ik heb er genoeg van

Dit was te veel voor Sonnen nadat hij in de eerste ronde van hetzelfde laken een pak kreeg. Uit die stoten salvo lukte het hem om op te staan, ronde twee was te veel. In het interview na de wedstrijd staande in de MMA-kooi kondigde Sonnen aan het wel genoeg te vinden en met pensioen te gaan.

ZIE OOK>> Uitslagen Bellator 222: MacDonald vs Gracie

Sonnen is naast MM-vechter actief als sport journalist en side-kick van de Amerikaanse vechtsport expert Ariel Helwani, samen hebben zij een online tv show genaamd 'Ariel and the Bad Guy', verwacht wordt dat Sonnen zich meer zal toeleggen op zijn werk naast het vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws