ZWAAR BESCHADIGDE UFC-VECHTER: 'Ik ben dankbaar' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ZWAAR BESCHADIGDE UFC-VECHTER: ‘Ik ben dankbaar’

ZWAAR BESCHADIGDE UFC-VECHTER: ‘Ik ben dankbaar’

Afgelopen weekend tijdens UFC 247 leek het hoofd van UFC vechter Joanna Jedrzejczyk na een stoot van Weili Zhang bijna te ontploffen.

In het gevecht om de strogewicht titel van Zhang ging het er hard aan toe tussen de beide vechters. Zhang plaatste een directe stoot op het voorhoofd van Jedrzejczyk die binnen no time verdriedubbelde in formaat.

Veel geluk

Toch knokte de Poolse door maar verloor van de Chinese Zhang. Op Instagram melde zondag het team van Jedrzejczyk dat het ok ging met de vechter. Dinsdag poste Jedrzejczyk zelf een foto op Instagram waarop zij te zien is bij een helikopter.

“Ik ben elke dag en nacht dankbaar! Dankbaar voor het leven dat ik krijg, dankbaar voor de mensen waarmee ik omringd ben, en dankbaar voor alle mooie momenten. Ik weet dat ik geluk heb en ik ben dankbaar. “

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page