ZUUR! UFC'er genadeloos ontslagen op verjaardag MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZUUR! UFC'er genadeloos ontslagen op verjaardag

ZUUR! UFC'er genadeloos ontslagen op verjaardag

Justin Jaynes werd op zijn verjaardag ontslagen door de UFC, zo zegt zijn coach. Jaynes haalde onlangs de krantenkoppen toen hij toegaf dat hij in juni zijn hele gage van $ 25.000 op zichzelf had ingezet voor zijn gevecht tegen Charles Rosa.

Hoewel Jaynes een dappere poging deed en bijna een comeback in de derde ronde won, kwam hij uiteindelijk tekort en verloor hij. Door het verlies tegen Rosa daalde het UFC-record van Jaynes naar 1-4 met een verlies van vier gevechten.

Eigen schuld

Als een vechter er vier op rij verliest, worden ze meestal aan de kant gezet door de UFC, dus het is niet verwonderlijk dat hij werd ontslagen gezien zijn record. Wat echter vooral vreemd is aan dit geval, is dat de UFC naar verluidt heeft gewacht tot zijn 32e verjaardag op 10 augustus. En dan Jaynes te informeren dat hij er uit was geknikkerd voor een gevecht dat op 26 juni plaatsvond.

Jaynes coach Nicksick ging naar zijn sociale media om zijn frustraties te uiten. Volgens de coach is het een verder bewijs dat alleen omdat een vechter de UFC helpt door op korte termijn een gevecht aan te gaan, er geen garantie is dat deze hen zal behouden.

Alleen maar zaken

,,Voor alle jonge vechters die er zijn, houd dit in gedachten; Kai Kamaka deed 3 van de 4 gevechten op korte termijn gevechten", zegt Nicksick. ,,Alleen omdat je "de UFC plezier doet", betekent niet noodzakelijk dat de cirkel rond is wanneer het tijd is voor heronderhandeling."

,,Of wat dacht je van onze man, Justin Jaynes Vecht tegen Camacho met een opzegtermijn van 2 dagen Tucker 3 weken van tevoren en teruggebracht tot 145 lbs. Benitez 2 weken van tevoren Smith 3 dagen van tevoren, Jaynes WORDT ONTSLAGEN OP ZIJN VERJAARDAG. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws