'Zo klaar met je!' Conor McGregor los op oud-rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Zo klaar met je!' Conor McGregor los op oud-rivaal

'Zo klaar met je!' Conor McGregor los op oud-rivaal

Het was McGregor's tweede UFC-gevecht, terwijl het Holloway's zesde was en hem terugbracht naar een 3-3 record. Na dat verlies ging de Holloway echter los en boekte een winnende reeks van 13 gevechten, waaronder het winnen en verdedigen van de vedergewicht titel.

Zuip nog meer

Voorafgaand aan Holloway's wedstrijd bij UFC Vegas 42 dit weekend, neemt McGregor hem op de korrel en zegt zelf snel klaar te zijn met Holloway. ,,Licht werk", schreef McGregor. Dit liet Holloway niet op zich zitten die vurig reageerde.

,,Hij heeft meer whisky nodig", zei Holloway. McGregor reageerde terug met: ,,Ik zei speel geen spelletjes mager stuk vlees." Op dit moment lijkt het waarschijnlijk dat McGregor en Holloway uiteindelijk met elkaar zullen vechten.

Deze week zei Holloway dat hij altijd op een shortlist staat om de Ier te ontmoeten. McGregor zei recentelijk ook dat hij Holloway graag zou herkansen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws