'Zit hier met je vrouw': UFC plaaggeest daagt Jorge Masvidal uit Nieuws
Nieuws

'Zit hier met je vrouw': UFC plaaggeest daagt Jorge Masvidal uit

'Zit hier met je vrouw': UFC plaaggeest daagt Jorge Masvidal uit

Colby Covington heeft zijn aartsrivaal Jorge Masvidal uit net voor diens titelgevecht op UFC 261 dit weekend. Covington deelde een uit dagende foto met mevrouw Masvidal erop.

Eerder deze week bevestigde UFC-president Dana White dat Covington, de volgende in rij is om te strijden voor de felbegeerde weltergewicht titel, ongeacht wat er deze zaterdagavond in Jacksonville gebeurt. Masvidal daagt kampioen Kamaru Usman uit die morgen zullen beslissen wie de titel pakt of houdt.

Uitlokken

Hoewel Covington geen fan is van Masvidal of Usman, lijkt het erop dat hij partij kiest voor laatstgenoemde. Covington ging naar Instagram, waar hij zijn voormalige vriend en trainingspartner Masvidal uit lokt. Dit door een foto van zichzelf te delen met mevrouw Masvidal.

,,Hier spelletjes spelen aan het spelen met mevrouw Masvidal. Geweldig om bij gepraat te hebben Maritza", schrijft Covington bij de foto. Covington en Masvidal waren ooit goede vrienden en trainingspartners. De twee kregen echter ruzie in 2020 en hun relatie is sindsdien tot een nulpunt gedaald.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws