Zinloze actie! Kooivechter moet hoofd en baard scheren MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zinloze actie! Kooivechter moet hoofd en baard scheren

Zinloze actie! Kooivechter moet hoofd en baard scheren

Jeremy Stephens moest zijn hoofd en baard scheren om zijn wedstrijd gewicht te halen voor een PFL-gevecht. Stephens vecht later vandaag tegen Myles Price tijdens PFL 4 in Atlanta, Amerika.

De hele week in Atlanta was Stephens vol energie, maar toen hij begon te wegen, verraste hij velen omdat hij helemaal kaal was. De favoriet bij de fans werd gedwongen zijn haar en baard te scheren om af te vallen, aangezien hij precies 156 pond woog.

Aangezien Stephens bekend stond om zijn baard en kapsel, zag hij eruit als een heel andere vechter toen hij de weegschaal op stapte. Doordat Stephens zijn hoofd en baard moest scheren, lukte het uiteindelijk om onder het gewicht te komen.

De voormalige UFC-veteraan opent het hoofdprogramma tegen Price. Beide vechters zijn op zoek naar hun eerste PFL-overwinning en hopelijk hun ticket naar de play-offs. Artsen betwisten dat het scheren van zijn lichaamshaar Stephens lichter liet wegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws