ZIEN! Verwoestende knock-out tijdens 'Road to UFC' event vandaag (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZIEN! Verwoestende knock-out tijdens 'Road to UFC' event vandaag (video)

ZIEN! Verwoestende knock-out tijdens 'Road to UFC' event vandaag (video)

Zhang Mingyang scoorde een verwoestende knock-out op Tuco Tokkos vandaag in Singapore tijdens de "Road to UFC" serie. Deze kende een spectaculaire en angstaanjagende start donderdag toen hij Zhang Mingyang een verwoestende knock-out van Tuco Tokkos scoorde in aflevering 1.

De "Road to UFC" serie kende een spectaculaire en angstaanjagende start vandaag toen Mingyang een verwoestende knock-out winst boekte op Tuco Tokkos. De serie is opgezet om een aantal winnaars de kans te geven een officieel UFC contract te verdienen.

Onnodige stoten

Tokkos die favoriet was, incasseerde laat in de eerste ronde flink wat stoten van Mingyang en ging ten onder. Mingyang voegde een paar onnodige en krachtige schoten toe aan de kin van zijn tegenstander toen deze al out was.

Na de knock-out bleef Tokkos enkele minuten lang buiten westen liggen op het canvas. Hij stond uiteindelijk op, maar moest gedesoriënteerd door zijn coaches naar de kleedkamers gedragen worden. Het gevecht vond plaats in het Singapore Indoor Stadium in Singapore en werd gestreamd op UFC Fight Pass.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws