ZIEN! Rus scoort 2 keer zelfde spectaculaire knock-out (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZIEN! Rus scoort 2 keer zelfde spectaculaire knock-out (video)

ZIEN! Rus scoort 2 keer zelfde spectaculaire knock-out (video)

Sheikh-Mansur Khabibulaev drievoudig wereldkampioen in Combat Sambo, keerde op spectaculaire manier terug naar het MMA-vechten. Met een draaiende trap kreeg hij Rodrigo Praia knock-out.

De Rus heeft sinds 2018 niet meer in een kooi gevochten en op ACA 143 vorig weekend stond hij tegenover een meer ervaren Braziliaan, Rodrigo Praia. Khabibulaev sloeg toe op brute wijze zijn 30-jarige en schakelde zijn rivaal uit met een draaibare hoge trap.

Spektakel

Interessant is dat Khabibulaev vorig jaar een van zijn duels tijdens de Sambo Worlds-competitie met dezelfde actie beëindigde. Voor Khabibulaev (2-1 MMA) was het de tweede MMA-kooi overwinning. De bantamgewicht vechter keerde terug naar actie na een lange onderbreking.

Voor zijn rivaal was het de derde nederlaag op rij. Praia (16-8 MMA) vecht sinds 2018 in de ACA-kooi en zijn vechtrecord voor de organisatie is 5-5. In het verleden versloeg hij onder meer Magomed Bibulatov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws