ZIEN! MMA-vechter wint titel met One-Punch knock-out MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZIEN! MMA-vechter wint titel met One-Punch knock-out

ZIEN! MMA-vechter wint titel met One-Punch knock-out

Carlos Mota, MMA-vechter won de vacante LFA-vlieggewicht titel afgelopen vrijdagavond in stijl met een brute knock-out op Rizvan Abuev op LFA 140.

Mota en Abuev vochten voor de vacante titel nadat Charles Johnson eerder dit jaar de titel vacant stelde en een contract tekende met de UFC. Mota had al eens gevochten voor de vlieggewicht titel tegen Johnson op LFA 122 maar leed een TKO-verlies in de late ronde.

Wat een klapper

De tweede keer was beter voor Mota, die Abuev slechts enkele minuten plat sloeg met een enorme linkse hoek. Mota had de titlkans verdiend met recente overwinningen op George Martinez en Jefferson Oliveira in LFA.

Hij versloeg onlangs Steven Merrill bij North Iowa Fights in mei om opnieuw de oproep te krijgen om voor de LFA-titel te vechten. Het verlies van Abuev tegen Mota brak een drie-gevecht winstreeks die leidde tot zijn LFA-debuut. Inclusief overwinningen op Ruslan Serikpulov en Argen Maratbek Uulu in de Russische competitie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws