Ziekte: deelname José Aldo aan UFC 237 Rio in gevaar Nieuws
Nieuws

Ziekte: deelname José Aldo aan UFC 237 Rio in gevaar

Ziekte: deelname José Aldo aan UFC 237 Rio in gevaar
Ziekte: deelname José Aldo aan UFC 237 Rio in gevaar

José Aldo die afgelopen week opgenomen werd in het ziekenhuis met een bacteriële infectie, loopt het risico zijn gevecht met Volkanovski bij UFC Rio mis te lopen.

Een van de grootste sterren die op 11 mei op UFC Rio te zien is, loopt een groot risico om niet aanwezig te zijn. José Aldo, een voormalige vedergewichtkampioen, is twee geleden dagen opgenomen in het ziekenhuis Samaritano in Rio de Janeiro met een bacteriële infectie.

Volgens website Combate zou de vechter volgens bronnen de infectie hebben opgelopen door een kleine snee in zijn knie en werd hij woensdag opgenomen in het ziekenhuis. Pogingen om met antibiotica de bacterie te behandelen waren niet succesvol en Aldo reageerde pas na 24 uur op de medicatie.

Het hangt van de artsen af

Ondanks het scenario van verbetering bestaat het risico dat Aldo de wedstrijd tegen Alex Volkanovski niet doorgaat. Aldo's situatie zal volgende week beoordeeld door artsen, om zien of hij kan vechten op het evenement.

LEES OOK: Jose Aldo accepteert uitdaging van Conor McGregor

Aldo's trainer en manager, Dede Pederneiras, sprak het vertrouwen uit dat de infectie niet van grote invloed zal zijn op de voorbereiding van de 32-jarige vedergewicht vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws