Zieke knock-out: MMA-vechter schakelt tegenstander razendsnel uit (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zieke knock-out: MMA-vechter schakelt tegenstander razendsnel uit (video)

Zieke knock-out: MMA-vechter schakelt tegenstander razendsnel uit (video)

Bokang Masunyane was vandaag niet van plan erg lang in de ONE Championship MMA-kooi te blijven. En dat was te zien aan de snelle manier waarop hij zijn tegenstander Rene Catalan versloeg.

 

 

 

 

Zowel Bokang Masunyane als Rene Catalan stonden op de rol van het ONE Championship Big Bang event in Singapore. Waar naast MMA-partijen een aantal kickboks wedstrijden te zien waren.

Snel klaar

Van Masunyane werd verwacht dat hij Catalan op de grond zou willen bevechten. Echter had de Zuid Afrikaan daar klaarblijkelijk geen zin in. Hij wilde snel weer de kleedkamer in en dat lukte hem binnen 37 seconden in de eerste ronde.

Op hetzelfde event boekten Andy Souwer, Murat Aygun en Marat Grigorian een aantal zwaarbevochten winsten. Voor Aygun en Grigorian waren het hun eerste optredens bij ONE.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page