'Zeg het me?' Emo-gesprek UFC'ers na heftig gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Zeg het me?' Emo-gesprek UFC'ers na heftig gevecht

'Zeg het me?' Emo-gesprek UFC'ers na heftig gevecht

Robbie Lawler en Nick Diaz hadden eind september hun langverwachte herkansing. Na het gevecht zorgde Lawler ervoor Diaz enkele emotionele vragen te stellen.

Vechters zijn stoer meer hebben vaak een klein hartje zo ook Lawler die zich zorgen maakte om het welzijn van Diaz. Deze stapte na 12 jaar niet te hebben gevochten de UFC-kooi in tegen Lawler. Diaz verloor maar Lawler maakte zich zorgen en sprak met Diaz nog staande in de kooi.

Zeg het me

De fans vroegen zich af wat er precies gezegd werd, nieuwe videobeelden laten zien dat Lawler aan Diaz vraagt hoe hij in het leven staat. ,,Ben je goed in het leven? Dat is fucking anders. Je weet wat ik bedoel? Laat het me weten als ik kan helpen", aldus Lawler tegen Diaz.

In de aanloop naar hun herkansing bij UFC 266, zei Diaz dat hij niet wist waarom hij vocht of waarom dit het gevecht was. Het waren verontrustende opmerkingen en hij herhaalde dat ook na het gevecht. Dit baarde Lawler schijnbaar zorgen die toch even checkte of hij zijn rivaal kon helpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws