Zaterdag weer dik UFC-evenement met Rozenstruik vs. Sakai Nieuws
Nieuws

Zaterdag weer dik UFC-evenement met Rozenstruik vs. Sakai

Zaterdag weer dik UFC-evenement met Rozenstruik vs. Sakai

De UFC fans hebben afgelopen weekend even flink moeten doorbijten zonder een evenement, echter maakt de organisatie het aankomend weekeinde dubbel goed. Niemand minder dan de Surinaamse sloper Jairzinho Rozenstruik zal te zien zijn tegen Augusto Sakai op UFC Fight Night.

Zowel Rozenstruik als Sakai hebben iets gemeen met elkaar, de Surinamer versloeg Alistair Overeem op 7 December 2019 in de laatste seconden van hun wedstrijd. Sakai verloor van Overeem op 5 september 2020. Rozenstruik staar momenteel op plek zes van de UFC zwaargewicht rankings, Sakai bekleed de negende plek.

Naast Rozenstruik en Sakai in de headliner staan er nog een aantal stevige match-ups op de vechtkaart. Zo zal Walt Harris de strijd aangaan met Marcin Tybura. UFC Fight Night Rozenstruik vs. Sakai zal plaatsvinden in de UFC Apex Los Angeles. Voor de Nederlandse fans zal de main card live te volgen zijn via SBS 9 en Kijk.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws