Zak aardappelen reden ontslag UFC'er Ottman Azaitar Nieuws
Nieuws

Zak aardappelen reden ontslag UFC'er Ottman Azaitar

Zak aardappelen reden ontslag UFC'er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen maar later weer teruggenomen door de UFC. De vechter doorbrak de corona bubbel in Abu Dhabi, daar ws de UFC niet blij mee.

Eind januari maakte Azaitar zich op voor een gevecht tegen Matt Frevola op Fight Island. Het gevecht werd echter op het laatste moment afgelast door de UFC. Azaitar verloor bijna zijn UFC-contract vanwege een zak aardappelen. Hopelijk belt hij de volgende keer gewoon voor roomservice.

Lichtgewicht vechter Azaitar had geprobeerd wat smokkelwaar in de COVID-19-bubbel van de UFC op Fight Island te smokkelen. Maar dit bleek slecht om een zak aardappelen te gaan.

Wie had dat gedacht

,,Azaitar en zijn team knipten hun polsbandjes af en gaven deze aan mensen aan de buitenkant, een man," vertelde UFC baas Dana White. Alles werd op camera vastgelegd ook de overdracht van een mysterieuze tas met dit inhoudt. Echter. u is bekend waar het om ging.

,,Aardappelen", zei de manager van Azaitar, Ali Abdelaziz, tegen Yahoo Sports. "Het waren aardappelen in de tas." Abdelaziz zei verder dat Dana White een volledig onderzoek naar het incident had uitgevoerd voordat ze besloot Azaitar toch maar niet te ontslaan.

? DIT AL GELEZEN ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/weigeren-gevecht-kost-ufcer-de-kop-nee-bestaat-niet/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws