UFC verliest topgevecht voor gepland event op 29 augustus MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC verliest topgevecht voor gepland event op 29 augustus

UFC verliest topgevecht voor gepland event op 29 augustus
UFC verliest topgevecht voor gepland event op 29 augustus

Het langverwachte gevecht tussen Zabit Magomedsharipov en Yair Rodriguez, dat de afgelopen drie jaar in de maak was. Is geannuleerd. De strijd zou op 29 augustus plaatsvinden.

Yair Rodriguez heeft zich teruggetrokken uit het gevecht na een enkelblessure. Het nieuws werd bevestigd aan UFC-president Dana White. Zabit Magomedsharipov zit vanaf nu zonder tegenstander. Dana White bevestigde het nieuws tijdens de DWCS 27-persconferentie.

"Yair Rodriguez is uit het hoofdevenement van 29 augustus tegen Zabit Magomedsharipov vanwege een enkelblessure," bevestigde Dana White. Magomedsharipov's voormalige tegenstander Calvin Kattar heeft aangeboden om op korte termijn in te stappen.

Eerder tegen elkaar

Het is niet de eerste keer dat de UFC deze wedstrijd heeft geboekt. En dat deze werd geannuleerd. Het paar zou in 2018 vechten, maar zelfs toen moest Yair zich terugtrekken uit het gevecht. Yair Rodriguez komt uit een beslissende overwinning op Jeremy Stephens. Dit was bij UFC op ESPN 6 afgelopen oktober.

Aan de andere kant heeft Zabit Magomedosharipov een winnende reeks van 14 gevechten in de Octagon. Zes van hen zijn gewonnen in de UFC. Zabit boekte afgelopen november een unanieme beslissingsoverwinning op Calvin Kattar tijdens UFC Fight Night 163.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws