Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero’s financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending. De voormalige UFC-vechter die huidig bij Bellator onder contract staat klaagde vier jaar geleden met succes supplement bedrijf Goldstar aan.

Goldstar werd door Romero aangeklaagd omdat bij de vechter was vastgesteld dat een supplement dat hij van Goldstar had gekocht leidde dat tot een schorsing opgelegd door dopingautoriteit USADA. Een supplement bleek besmet te zijn en dit werd na onderzoek bevestigd.

Vals beschuldigt

Romero eiste 27,45 miljoen aan schadevergoeding welke werd toegekend. Dit nadat de USADA het betreffende supplement had getest en ontdekte dat het de verboden stof bevatte waarvoor Romero positief testte, ondanks dat het niet op het etiket stond. Vandaag oordeelde de rechter in een hoger beroep dat Romero slechts $ 12,45 miljoen zal ontvangen voor gederfde lonen en emotioneel leed.

Romero, 44, is momenteel getekend bij Bellator’s licht zwaargewicht divisie. Hij moet nog debuteren voor de organisatie nadat een gevecht met Anthony Johnson afgelopen mei op Bellator 258 werd verwijderd toen Romero de medische tests voorafgaand aan het gevecht niet doorstond.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page