Home / Nieuws / MMA NIEUWS / WTF: Henry Cejudo wil tegen Valentina Shevchenko vechten

WTF: Henry Cejudo wil tegen Valentina Shevchenko vechten

WTF: Henry Cejudo wil tegen Valentina Shevchenko te vechten

Henry Cejudo wil eerste intergender wereldkampioen worden door tegen Valentina Shevchenko te vechten.

De huidige UFC ‘kampioen’ Cejudo is niet blij dat fans en analisten Shevchenko aanvoeren als de meest dominante MMA-kampioen ter wereld. Cejudo die bekend staat om geen blad voor de mond te nemen sprak zich dan ook uit via twitter:

“Dus ik ben hier aan het genieten van mijn mooie zondag hier in het mooie Las Vegas.” Legde Henry Cejudo uit. “Maar mijn telefoon blijft maar ontploffen, over iemand met de naam Valentina‘ The Bullet ’Shevchenko dat zij de meest dominante kampioen ter wereld is. “

Op je knieën

“En raad eens? Ik wil een stukje van de taart, want je weet dat ze goud heeft en ik wil dat goud! Valentina Shevchenko, ik heb een bericht voor je. Ik wil de eerste intergender wereldkampioen worden die deze wereld ooit heeft gezien. Ik daag je uit. Jij kunt de volgende zijn die de knie buigt naar ‘Triple C’ ”.

Shevchenko verdedigde met succes de vrouwen UFC vlieggewicht titel tijdens het UFC Uruguay-evenement op zaterdagavond en scoorde een dominante beslissingsoverwinning over Liz Carmouche. Of Shevchenko zal reageren op de uitdaging van Cejudo laat zich raden.

Bekijk ook

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell