Wraakgevecht Covington tegen Masvidal hoofdpartij op UFC 272 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wraakgevecht Covington tegen Masvidal hoofdpartij op UFC 272

Wraakgevecht Covington tegen Masvidal hoofdpartij op UFC 272

De langverwachte wraakwedstrijd tussen Colby Covington en Jorge Masvidal zal de hoofdpartij zijn van UFC 272 op 5 maart in Las Vegas. De contracten zijn naar verluidt nog niet getekend, maar de deal is zo goed als rond.

Zowel Covington al Masvidal zijn voormalige weltergewicht-titeluitdagers en voeren al geruime tijd een woorden oorlog op social media. Een vedergewicht titelgevecht tussen Alexander Volkanovski en Max Holloway stond gepland als hoofdpartij van UFC 272. Holloway trok zich vorige week terug vanwege een blessure.

Jarenlange ruzie

Zowel Covington als Masvidal verloren van UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Covington leed een stevige nederlaag in november, terwijl Masvidal in april vorig jaar werd uitgeschakeld. Het gevecht was een van de UFC hoogtepunten van 2021 (lees verder onder video).

Oude vrienden Covington en Masvidal, gerangschikt nr. 1 en nr. 6 in het weltergewicht trainde vroeger samen bij American Top Team in Florida. Echter verslechterde de relatie tussen de twee en hebben beide de laatste jaren flinke ruzie. Deze zal nu beslecht worden in de UFC-kooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws