Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Wraakactie? MMA-vechter neergestoken voor café

Wraakactie? MMA-vechter neergestoken voor café

Wraakactie: MMA-vechter neergestoken voor café

Dat wraak soms jaren op zich laat wachten heeft de 37-jarige MMA-vechter Damir Dado Mihajlovic vermoedelijk ervaren.

De Bosnier Mihajlovic, die volgens de pers in zijn land bekend staat om zijn agressiviteit binnen en buiten de ring, mishandelde een aantal jaren geleden Partizan basketbalspeler Strahinja Milosevic dusdanig dat deze zijn prof carrière moest beëindigen.

Milosevic brak enkele rugwervels, bovendien kreeg hij een klap in zijn nek en liep een gebroken oogkas op. Het incident veroorzaakte destijds een grote rel, Milosevic werd dan ook gestraft voor zijn daad. Familie van Milosevic zweerde destijds om wraak te nemen tegen Mihajlovic.

Wraak of toeval

Mihajlovic zat vrijdag in het café van zijn broer met een vriend toen hij plotseling verbaal in discussie raakte met een man die aan een aangrenzende tafel zat. De confrontatie ging door voor de bar, toen Mihajlovic en nog een andere man ruzie kregen werd hij vervolgens voor het café neergestoken.

Het motief voor de aanval is onbekend, maar er wordt gespeculeerd over een wraakactie voor het incident met Milosevic, Mihajlovic werd met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis vervoert, inmiddels is zijn toestand stabiel.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator